Verksmann

Strandbråten Bilpleie er en av ambassadørene i Verkmanns team. Verksmann er en ny, norsk satsing med produkter tilpasset norske forhold. Som en av Verksmanns ambassadører er Strandbråten Bilpleie med på produktutvikling og testing av nye produkter.

Følg Verksmann på Instagram: @Verksmann  #Verksmann

Verksmann behandlinger

Standard

For alle lakkerte flater.

En behandling som slår all tradisjonell lakkbeskyttelse og som gjør vedlikehold av bilen mye enklere. Ved riktig vedlikehold holder denne behandlingen over to år. Vi legger en glassaktig hinne utenpå klarlakken i to steg. Dette beskytter bilens lakk mot skadelige kjemikalier, riper fra vask og mikroriper og gir lakken økt dybde og glans.

Premium

For alle utvendige flater.

Alle utvendige flater på bilen behandles, inkludert felger og vinduer. Vi legger også et ekstra lag med topcoat for økt vannavrenning. Dette gjør vedlikehold av bilen enklere i ettertid, og beskytter lakken mot skadelige kjemikalier, riper fra vask, mikroriper og gir økt dybde og glans. Ved riktig vedlikehold holder denne behandlingen i over to år.

Angitt holdbarhet er basert på normal bruk.

Teknologien

Vi utvikler og tester produkter som er godt egnet for det nordiske klimaet.

Verksmanns vaskeguide

Uansett hvilken lakkbeskyttelse bilen din har, er det viktig å vedlikeholde og vaske bilen riktig, slik at lakkbeskyttelsens egenskaper virker så godt som mulig. Spesielt vinterstid er det viktig å vaske regelmessig, slik at man får fjernet salt og trafikkfilm. Riktig vask gjør at man unngår riper i lakken. Noe av det viktigste man kan gjøre, er å fjerne mest mulig skitt før man berører bilen med svamp eller vaskevott.

  1. Bruk høytrykksspyler og fjern så mye synlig skitt som mulig. Bruk gjerne forvaskfunksjonen hvis høytrykksspyleren har dette. Dersom bilen er veldig skitten, anbefaler vi å bruke kaldavfetting her. La produktet virke etter produsentens anvisning før du spyler av. Bruk rikelig med vann. Avfetting må ikke tørke i direkte sollys eller has på varm lakk.
  2. Når løse artikler er spylt vekk fra bilen, kan du berøre bilen med svamp eller vaskevott. Bruk en egen bøtte for såpevann og en for rent vann. Såpen du velger bør være en god alkalisk såpe uten voks. Har du en «grit guard» i bunnen av bøtta, slipper du å få med skitt i svampen eller vaskevotten. Bruk rikelig med såpevann, og beveg svampen eller vaskevotten fram og tilbake, ikke i sirkler. Start på toppen, og avslutt med bakpart og under dørlister – dette er de mest skitne partiene. Vasker du hos en bensinstasjon, så bør du aldri bruke vaskebørsten. Denne er alltid full av skitt.
  3. Til slutt spyler du godt av hele bilen med rent vann, og tørker med et mikrofiberhåndkle eller pusseskinn.