Om Strandbråten Bilpleie

Strandbråten Bilpleie eies og drives av Leif Tore Strandbråten, og gjør alt innen bilpleie – både innvendig og utvendig.Antirustbehandling med Corrolan Ramsoil (sauefett) er også en viktig del av jobben. Du finner verkstedet i Nedre Eggedal i Sigdal. Se kart her.

Strandbråten Bilpleie har også en selvbetjent vaskehall med høytrykksspyler osv.

Vi selger profesjonelle bilpleieprodukter fra Nerta som du også kan bruke selv. Les mer om Nerta på facebook: https://www.facebook.com/NertaNorge/ eller på hjemmesiden deres: http://www.nerta.no/no/home

 

Verksmann

Strandbråten Bilpleie er en av ambassadørene i Verksmanns team. Verksmann er en ny, norsk satsing med produkter utviklet av bilpleiere som til sammen har mer enn 40 års erfaring. Som en av Verksmanns ambassadører er Strandbråten Bilpleie med på produktutvikling og testing av nye produkter.

 

 

Corrolan Ramsoil antirust

Naturens egen dynamitt mot rust!

Corrolan Ramsoil er et naturprodukt som gjør dette til det ultimate alternativet for de miljøbeviste. Lanolinoljen utvinnes fra dyr med ull, og kalles på folkemunne for «sauefett». Lanolinoljen har vært brukt mot rust over hele verden siden 1940-tallet, gjerne på skip, men også i offshoreindustrien. Dette på grunn av sine saltvannsbestandige egenskaper.

Corrolan er svært penetrerende og kryper gjerne inn til 12 cm, og trenger også inn i falser og lignende. Dette er fremtidens metode å rustbeskytte biler på, et miljøvennlig produkt med åpenbare positive effekter.

Corrolan Ramsoil gir en sikker og god rustbeskyttelse og har en produktserie som inneholder alt du trenger for en effektiv og varig rustbeskyttelse.